אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

11,194
צפיות

מפרום עם חזה עוף

המתכון של
מפרום עם חזה עוף

עסיסי וטעים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה עם הקליפה האדומה בגודל בינוני
  • מילוי
  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 1/4 חבילת פטרוזיליה קצוץ
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוץ
  • 1/4 חבילה שמיר קצוץ
  • 2 גבעולים של כרפס רק העלים קצ וץ
  • 3 פרוסות לחם
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים גדולים קצוץ ולסחוט היטב
  • תיבול
  • מלח, מעט פלפל פלפל שחור, מעט ראס אל חנות
  • למעטפת
  • קערה עם קמח
  • קערה עם
  • 2 ביצים ומעט מים
  • מעט מלח, פלפל פלפל שחור וכף רסק לערבב היטב
  • הכנת הרוטב
  • 2 בצל יבש קצוץ
  • 2 כפות רסק
  • 1 כף פפריקה
  • מעט מלח, פלפל פלפל שחור
  • ט
אופן ההכנה
  • 1

    מתחילים עם ה תפוחי אדמה מקלפים וחותכים לפרוסה לא דקה כמו סנדביץ.


  • 2

    משרים בקערה עם מים ומעט מלח .


  • 3

    מכינים את המלית .


  • 4

    שמים בקערה ומערבבים היטב .


  • 5

    לוקחים תפוח אדמה ושמים מילוי וסוגרים מקמחים היטב ואז בקערה עם הביצים .


  • 6

    מחמים שמן עמוק ומטגנים משני הצדדים לקבלת צבע חום יפה לא על גבוהה.


  • 7

    מכינים את הרוטב .


  • 8

    מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים קצת מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים ולתת לרתוח לסדר את המפרום ולבשל על אש נמוכה בינונית בערך 40 דקות עד שהרוטב מסמיך .


  • 9

    מתאים להגשה עם קוסקוס .


  • 10

    בהצלחה .


1

מתחילים עם ה תפוחי אדמה מקלפים וחותכים לפרוסה לא דקה כמו סנדביץ.


2

משרים בקערה עם מים ומעט מלח .


3

מכינים את המלית .


4

שמים בקערה ומערבבים היטב .


5

לוקחים תפוח אדמה ושמים מילוי וסוגרים מקמחים היטב ואז בקערה עם הביצים .


6

מחמים שמן עמוק ומטגנים משני הצדדים לקבלת צבע חום יפה לא על גבוהה.


7

מכינים את הרוטב .


8

מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים קצת מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים ולתת לרתוח לסדר את המפרום ולבשל על אש נמוכה בינונית בערך 40 דקות עד שהרוטב מסמיך .


9

מתאים להגשה עם קוסקוס .


10

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים