לןגן

מפרום עם חזה עוף

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/09/2018 | 14:05
מפרום עם חזה עוף

תקציר המתכון: עסיסי וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם ה תפוחי אדמה מקלפים וחותכים לפרוסה לא דקה כמו סנדביץ

  2. משרים בקערה עם מים ומעט מלח

  3. מכינים את המלית

  4. שמים בקערה ומערבבים היטב

  5. לוקחים תפוח אדמה ושמים מילוי וסוגרים מקמחים היטב ואז בקערה עם הביצים

  6. מחמים שמן עמוק ומטגנים משני הצדדים לקבלת צבע חום יפה לא על גבוהה

  7. מכינים את הרוטב

  8. מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים קצת מוסיפים 2 כוסות מים ותבלינים ולתת לרתוח לסדר את המפרום ולבשל על אש נמוכה בינונית בערך 40 דקות עד שהרוטב מסמיך

  9. מתאים להגשה עם קוסקוס

  10. בהצלחה