הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעיםםםם, מושלם במרקם אווירי, סמיך וסופר קרמי נמס בפה, כולם יכולים להשתתף בחגיגה צמחונים, טבעונים ורגישים לגלוטן, מתכון קל ומהיר.
תחילה יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות .
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים, מביאים לרתיחה קלה על להבה בינונית-גבוהה, מכסים את הסיר ומבשלים 25-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים מאוד וסכין חותכת אותם בקלות, חשוב שהמים יכסו לפחות 3 ס"מ מגובה תפוחי האדמה בסיר.
לאחר שתפוחי האדמה התרככו, נסנן את המים ונשמור כאמור 3/4 כוס ממי בישול תפוחי האדמה .
מעבירים את תפוחי האדמה למעבד מזון, יחד עם מי בישול תפוחי האדמה, שמן, אבקת מרק עוף ומלח, טוחנים 2 דקות עד שהפירה רך, קרמי וללא גושים, לטעום לשפר טעמים ולהגיש .
טיפ... .
אפשר לפזר מעל הפירה עירית, פטרוזיליה קצוצה.
אפשר להגיש מעל הפירה 2 בצלים שחומים מעדן (במחבת לשים 2-3 כפות שמן, לפרוס את הבצל לפרוסות דקות ולטגן עד להזהבה) .
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .