הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתוספת טעימה בטירוף, כל ביס חגיגה, מתכון קל ומהיר להכנה (5 דקות).
שולקים את השעועית במים רותחים 3-4 דקות, מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים ומסננים היטב היטב.
בווק או במחבת עמוקה, שמים את שמן הזית ומחממים מעט, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כדקה, זהירות לא לשרוף את השום!!! .
מוסיפים את הרוטב סויה, רוטב טריאקי, סוכר, מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומערבבים היטב.
מוסיפים את השעועית המסוננת, מקפיצים בעזרת 2 כפות מעץ עד שהשעועית עטופה היטב ברטבים ובתבלינים, טועמים אם יש צורך מתקנים תיבול.
קולים מעט את השומשום ללא שמן כ-2 דקות ומוסיפים לשעועית ומקפיצים דקה נוספת או אפשר גם לוותר על קליית השומשום וישר להוסיף את השומשום ולהקפיץ דקה נוספת מה שאוהבים, לשיקולכם, ומגישים מיד .
נשמר במקרר 3 ימים, לא מתאים להקפאה.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .