תקציר המתכון: טעיםםםם, מושלם במרקם אווירי, סמיך וסופר קרמי נמס בפה, כולם יכולים להשתתף בחגיגה צמחונים, טבעונים ורגישים לגלוטן, מתכון קל ומהיר.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
תחילה יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים, מביאים לרתיחה קלה על להבה בינונית-גבוהה, מכסים את הסיר ומבשלים 25-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים מאוד וסכין חותכת אותם בקלות, חשוב שהמים יכסו לפחות 3 ס"מ מגובה תפוחי האדמה בסיר
לאחר שתפוחי האדמה התרככו, נסנן את המים ונשמור כאמור 3/4 כוס ממי בישול תפוחי האדמה
מעבירים את תפוחי האדמה למעבד מזון, יחד עם מי בישול תפוחי האדמה, שמן, אבקת מרק עוף ומלח, טוחנים 2 דקות עד שהפירה רך, קרמי וללא גושים, לטעום לשפר טעמים ולהגיש
טיפ...
אפשר לפזר מעל הפירה עירית, פטרוזיליה קצוצה
אפשר להגיש מעל הפירה 2 בצלים שחומים מעדן (במחבת לשים 2-3 כפות שמן, לפרוס את הבצל לפרוסות דקות ולטגן עד להזהבה)
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה