אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,123
צפיות

תפוחי אדמה בתנור במילוי פטריות

המתכון של
תפוחי אדמה בתנור במילוי פטריות

קרנצ'י וטעים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה עם קליפה אדומה
  • שמן זית
  • סלסלה של פטריות טריות
  • 1 בצל יבש גדול
  • מלח פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת מרק בצל
  • מעט פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את תפוחי האדמה עם קליפה וכף מלח שיתרכחו לא יותר מדי.


  • 2

    לקצוץ את הבצל ולטגן עם מעט שמן להוסיף פטריות חתוכות ולטגן להוסיף מלח פלפל שחור וחצי כף מרק בצל .


  • 3

    לסנן את תפוחי האדמה .


  • 4

    אם רוצים מילוי .


  • 5

    לחתוך ל2 להוציא עם כפית מעט מהתוכן של התפוח ולמלא עם פטריות .


  • 6

    להבריש את התפוח אדמה עם מעט שמן זית .


  • 7

    אפשר לחתוך את תפוחי האדמה ל4 ולהבריש עם מעט שמן זית .


  • 8

    אפשר לפזר מעט פטרוזיליה יבשה .


  • 9

    יוצאים קרנצ'ים וטעימים מאוד .


1

להרתיח את תפוחי האדמה עם קליפה וכף מלח שיתרכחו לא יותר מדי.


2

לקצוץ את הבצל ולטגן עם מעט שמן להוסיף פטריות חתוכות ולטגן להוסיף מלח פלפל שחור וחצי כף מרק בצל .


3

לסנן את תפוחי האדמה .


4

אם רוצים מילוי .


5

לחתוך ל2 להוציא עם כפית מעט מהתוכן של התפוח ולמלא עם פטריות .


6

להבריש את התפוח אדמה עם מעט שמן זית .


7

אפשר לחתוך את תפוחי האדמה ל4 ולהבריש עם מעט שמן זית .


8

אפשר לפזר מעט פטרוזיליה יבשה .


9

יוצאים קרנצ'ים וטעימים מאוד .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים