לןגן

תפוחי אדמה בתנור במילוי פטריות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/01/2018 | 08:41
תפוחי אדמה בתנור במילוי פטריות

תקציר המתכון: קרנצ'י וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את תפוחי האדמה עם קליפה וכף מלח שיתרכחו לא יותר מדי

  2. לקצוץ את הבצל ולטגן עם מעט שמן להוסיף פטריות חתוכות ולטגן להוסיף מלח פלפל שחור וחצי כף מרק בצל

  3. לסנן את תפוחי האדמה

  4. אם רוצים מילוי

  5. לחתוך ל2 להוציא עם כפית מעט מהתוכן של התפוח ולמלא עם פטריות

  6. להבריש את התפוח אדמה עם מעט שמן זית

  7. אפשר לחתוך את תפוחי האדמה ל4 ולהבריש עם מעט שמן זית

  8. אפשר לפזר מעט פטרוזיליה יבשה

  9. יוצאים קרנצ'ים וטעימים מאוד