- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילת תחתיות ארטישוק של סנפרוסט חתוך לפלחים
-
-
-
-
1 כפית שטוחה פלפל חריף גרוס
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל ל3 דק⏱לאחר מכן מכניסים את הדבש תוך כדי עירבוב.
-
2
.
-
3
2) מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן.
-
4
3)מכניסים את תחתיות ארטישוק וערמונים ואת כל השאר .
-
5
4)מכסים את הסיר ומבשלים 45 דק ⏱על אש נמוכה .
-
6
מגישים ומפזרים כוסברה קצוצה.
1
1) מטגנים את הבצל ל3 דק⏱לאחר מכן מכניסים את הדבש תוך כדי עירבוב.
2
.
3
2) מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן.
4
3)מכניסים את תחתיות ארטישוק וערמונים ואת כל השאר .
5
4)מכסים את הסיר ומבשלים 45 דק ⏱על אש נמוכה .
6
מגישים ומפזרים כוסברה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים