לןגן

חגיגה של תחתיות ארטישוק וערמונים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/11/2017 | 05:13
חגיגה של תחתיות ארטישוק  וערמונים

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לכל מנה👍👍

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל ל3 דק⏱לאחר מכן מכניסים את הדבש תוך כדי עירבוב

  2. 2) מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן

  3. 3)מכניסים את תחתיות ארטישוק וערמונים ואת כל השאר

  4. 4)מכסים את הסיר ומבשלים 45 דק ⏱על אש נמוכה

  5. מגישים ומפזרים כוסברה קצוצה