אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

8,977
צפיות

גרגירי פול מיצרי מתובלים במלח כמון ולימון

המתכון של
גרגירי פול מיצרי מתובלים במלח כמון ולימון

נשנוש טעים ובריא שהילדים שלי מאוד אוהבים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • גרגירי פול מצרי שנבררו בקפידה
  • והושרו במים רותחים לילה שלם
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את גרגירי הפול בסיר לחץ עם מים רותחים ועם 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה.


  • 2

    עד שמוכן ולהשאיר את הסיר סגור עוד כשעתיים עד שלוש שעות ( ממשיך להתבשל עם הלחץ ומשחים).


  • 3

    למי שאין סיר לחץ לבשל בסיר רגיל רק שזה לוקח יותר זמן..


  • 4

    ניתן לבשל בישול איטי בפלטה כל הלילה כמו חמין, יוצא דלישס.


  • 5

    אני מכינה כמות של קילו וחצי, מחלקת למנות ואז מקפיאה ושולפת כשבא לי ..


  • 6

    ניתן להשתמש בקופסאת שימורים.


  • 7

    לתבל בהגשה בלימון סחוט, מלח וכמון.


  • 8

    וזה יאמייי של פינוק😋😋👍🏼👌🏻 .


1

לבשל את גרגירי הפול בסיר לחץ עם מים רותחים ועם 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה.


2

עד שמוכן ולהשאיר את הסיר סגור עוד כשעתיים עד שלוש שעות ( ממשיך להתבשל עם הלחץ ומשחים).


3

למי שאין סיר לחץ לבשל בסיר רגיל רק שזה לוקח יותר זמן..


4

ניתן לבשל בישול איטי בפלטה כל הלילה כמו חמין, יוצא דלישס.


5

אני מכינה כמות של קילו וחצי, מחלקת למנות ואז מקפיאה ושולפת כשבא לי ..


6

ניתן להשתמש בקופסאת שימורים.


7

לתבל בהגשה בלימון סחוט, מלח וכמון.


8

וזה יאמייי של פינוק😋😋👍🏼👌🏻 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים