לןגן

גרגירי פול מיצרי מתובלים במלח כמון ולימון

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 04/11/2017 | 12:20
גרגירי פול מיצרי מתובלים במלח כמון ולימון

תקציר המתכון: נשנוש טעים ובריא שהילדים שלי מאוד אוהבים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את גרגירי הפול בסיר לחץ עם מים רותחים ועם 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

  2. עד שמוכן ולהשאיר את הסיר סגור עוד כשעתיים עד שלוש שעות ( ממשיך להתבשל עם הלחץ ומשחים)

  3. למי שאין סיר לחץ לבשל בסיר רגיל רק שזה לוקח יותר זמן.

  4. ניתן לבשל בישול איטי בפלטה כל הלילה כמו חמין, יוצא דלישס

  5. אני מכינה כמות של קילו וחצי, מחלקת למנות ואז מקפיאה ושולפת כשבא לי .

  6. ניתן להשתמש בקופסאת שימורים

  7. לתבל בהגשה בלימון סחוט, מלח וכמון

  8. וזה יאמייי של פינוק😋😋👍🏼👌🏻