אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,096
צפיות

ציזיקי פרסי בפרסית קלג'וש

המתכון של
ציזיקי פרסי בפרסית קלג'וש

מתאים לארוחת בקר או כתוספת ליד מגדרה או אורז ירוק

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 יח' יוגורט
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • כף נענע יבשה או ירוקה טרייה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 יח' בצל יבש
  • כפית כורכום
  • שמן לטיגון הבצל
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את היוגורט והגבינה ומערבבים מוסיפים מעט מלח.


  • 2

    את הבצל פורסים וחותכים לרצועות ומאדים עם השמן.


  • 3

    עד להזהבה.


  • 4

    מוסיפים את הכורכום מעט מלח מעט פלפל שחור.


  • 5

    כשהבצל מוכן זהוב ויפה יוצקים על היוגורט.


  • 6

    ועל זה נענע יבשה או טרייה.


  • 7

    להגיש ליד מג'דרה או אורז ירוק או עם צנימים.


1

בקערה שמים את היוגורט והגבינה ומערבבים מוסיפים מעט מלח.


2

את הבצל פורסים וחותכים לרצועות ומאדים עם השמן.


3

עד להזהבה.


4

מוסיפים את הכורכום מעט מלח מעט פלפל שחור.


5

כשהבצל מוכן זהוב ויפה יוצקים על היוגורט.


6

ועל זה נענע יבשה או טרייה.


7

להגיש ליד מג'דרה או אורז ירוק או עם צנימים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים