לןגן

ציזיקי פרסי בפרסית קלג'וש

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 25/09/2017 | 00:45
ציזיקי פרסי בפרסית קלג'וש

תקציר המתכון: מתאים לארוחת בקר או כתוספת ליד מגדרה או אורז ירוק

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את היוגורט והגבינה ומערבבים מוסיפים מעט מלח

  2. את הבצל פורסים וחותכים לרצועות ומאדים עם השמן

  3. עד להזהבה

  4. מוסיפים את הכורכום מעט מלח מעט פלפל שחור

  5. כשהבצל מוכן זהוב ויפה יוצקים על היוגורט

  6. ועל זה נענע יבשה או טרייה

  7. להגיש ליד מג'דרה או אורז ירוק או עם צנימים