- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות אורז בסמטי/יסמין/פרסי
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נחמם את השמן ונטגן את האטריות תוך כדי ערבוב תמידי עד שהופכים לצבע חום .
-
2
נוסיף את האורז נטגן קלות בשמן .
-
3
כעת נוסיף את המלח הפלפל והמים הרותחים.
-
4
ננמיך להבה נכסה את הסיר במכסה נבשל עד לציצמום נוזלים.
-
5
כ/8 דקות לערך..
-
6
נפתח עם מזלג את האורז נכסה את הסיר במכסה ונשאיר על גז כבוי לעוד 5 דקות לפני ההגשה .
1
נחמם את השמן ונטגן את האטריות תוך כדי ערבוב תמידי עד שהופכים לצבע חום .
2
נוסיף את האורז נטגן קלות בשמן .
3
כעת נוסיף את המלח הפלפל והמים הרותחים.
4
ננמיך להבה נכסה את הסיר במכסה נבשל עד לציצמום נוזלים.
5
כ/8 דקות לערך..
6
נפתח עם מזלג את האורז נכסה את הסיר במכסה ונשאיר על גז כבוי לעוד 5 דקות לפני ההגשה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים