לןגן

אורז עם אטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 24/09/2017 | 11:13
אורז עם אטריות

תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נחמם את השמן ונטגן את האטריות תוך כדי ערבוב תמידי עד שהופכים לצבע חום

  2. נוסיף את האורז נטגן קלות בשמן

  3. כעת נוסיף את המלח הפלפל והמים הרותחים

  4. ננמיך להבה נכסה את הסיר במכסה נבשל עד לציצמום נוזלים

  5. כ/8 דקות לערך.

  6. נפתח עם מזלג את האורז נכסה את הסיר במכסה ונשאיר על גז כבוי לעוד 5 דקות לפני ההגשה