אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

27,559
צפיות

רוטב פטריות

המתכון של
רוטב פטריות

תוספת לבורקס או כל מאפה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל קצוץ
  • חצי גמבה קצוצה לקוביות
  • פטריות חתוכות
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,להוסיף חצי גמבה חתוכה לקוביות קטנות,לטגן כמה דקות .


  • 2

    להוסיף כפית כורכום שטוחה ולערבב,להוסיף פטריות חתוכות ,חופן פטרוזליה קצוצה טרייה ,כפית פטרוזליה יבשה ,פלפל שחור גרוס.


  • 3

    כפית אבקת מרק עוף פרווה ,כף קמח גדושה בכוס מים קרים מעורבבת היטב למניעת גושים ,להוסיף לסיר ולערבב ועוד כוס מים.


  • 4

    לבשל כ 20 דקות תוך כדי בחישה בהצלחה אילנית בניזרי.


1

לטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,להוסיף חצי גמבה חתוכה לקוביות קטנות,לטגן כמה דקות .


2

להוסיף כפית כורכום שטוחה ולערבב,להוסיף פטריות חתוכות ,חופן פטרוזליה קצוצה טרייה ,כפית פטרוזליה יבשה ,פלפל שחור גרוס.


3

כפית אבקת מרק עוף פרווה ,כף קמח גדושה בכוס מים קרים מעורבבת היטב למניעת גושים ,להוסיף לסיר ולערבב ועוד כוס מים.


4

לבשל כ 20 דקות תוך כדי בחישה בהצלחה אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים