אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

558
צפיות

חגיגה של שומר גמבה בצל וערמונים

המתכון של
חגיגה של שומר גמבה בצל וערמונים

תוספת מושלמת לערב חג ראש השנה 🍯🐝🍎

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ראש של שומר חתוך לרצועות
  • 1 גמבה חתוך לרצועות
  • 1בצל חתוך לפלחים
  • 2 פטטות חתוכות חצאי עיגולים
  • 1 חבילת ערמונים
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס ייו מתוק
  • רבע כוס מיים
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .


  • 2

    2) מכניסים את כל הירקות וערמונים דבש, רטוב טריאקי, אבקת בצל ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ10 דק על אש נמוכה ללא נוזלים.


  • 3

    2)שופכים את היין ומים על אש נמוכה בערך 3/4 שעה ומצמצמים .


  • 4

    ואפשר להגיש עם אורז .


  • 5

    ופירה או ככה איך שהוא .


  • 6

    בתאבון 😊😊😊.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .


2

2) מכניסים את כל הירקות וערמונים דבש, רטוב טריאקי, אבקת בצל ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ10 דק על אש נמוכה ללא נוזלים.


3

2)שופכים את היין ומים על אש נמוכה בערך 3/4 שעה ומצמצמים .


4

ואפשר להגיש עם אורז .


5

ופירה או ככה איך שהוא .


6

בתאבון 😊😊😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים