- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 ראש של שומר חתוך לרצועות
-
-
-
2 פטטות חתוכות חצאי עיגולים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
2
2) מכניסים את כל הירקות וערמונים דבש, רטוב טריאקי, אבקת בצל ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ10 דק על אש נמוכה ללא נוזלים.
-
3
2)שופכים את היין ומים על אש נמוכה בערך 3/4 שעה ומצמצמים .
-
4
ואפשר להגיש עם אורז .
-
5
ופירה או ככה איך שהוא .
-
6
בתאבון 😊😊😊.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
2
2) מכניסים את כל הירקות וערמונים דבש, רטוב טריאקי, אבקת בצל ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ10 דק על אש נמוכה ללא נוזלים.
3
2)שופכים את היין ומים על אש נמוכה בערך 3/4 שעה ומצמצמים .
4
ואפשר להגיש עם אורז .
5
ופירה או ככה איך שהוא .
6
בתאבון 😊😊😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים