לןגן

רוטב פטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 00:32
רוטב פטריות

תקציר המתכון: תוספת לבורקס או כל מאפה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם מעט שמן בצל עד לשקיפות ,להוסיף חצי גמבה חתוכה לקוביות קטנות,לטגן כמה דקות

  2. להוסיף כפית כורכום שטוחה ולערבב,להוסיף פטריות חתוכות ,חופן פטרוזליה קצוצה טרייה ,כפית פטרוזליה יבשה ,פלפל שחור גרוס

  3. כפית אבקת מרק עוף פרווה ,כף קמח גדושה בכוס מים קרים מעורבבת היטב למניעת גושים ,להוסיף לסיר ולערבב ועוד כוס מים

  4. לבשל כ 20 דקות תוך כדי בחישה בהצלחה אילנית בניזרי