לןגן

חגיגה של שומר גמבה בצל וערמונים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/09/2017 | 23:42
חגיגה של שומר גמבה בצל וערמונים

תקציר המתכון: תוספת מושלמת לערב חג ראש השנה 🍯🐝🍎

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את כל הירקות וערמונים דבש, רטוב טריאקי, אבקת בצל ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים כ10 דק על אש נמוכה ללא נוזלים

  3. 2)שופכים את היין ומים על אש נמוכה בערך 3/4 שעה ומצמצמים

  4. ואפשר להגיש עם אורז

  5. ופירה או ככה איך שהוא

  6. בתאבון 😊😊😊