- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מתכון📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
אופן ההכנה למלית .
-
3
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ופיטריות .
-
4
2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד לקירור.
-
5
אופן ההכנה לרולדה.
-
6
1)מבשלים את התפו"א ובטטה ומרסקים,מכניסים את הקמחים ומערבבים עד שאין גושים ,מכניסים לקירור❄ .
-
7
לאחר מכן את הבצים שהתערובת קרה לגמרי .
-
8
.
-
9
2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ו אופים כ 20 דק⏱.
-
10
ממתינים שזה מתקרר.
-
11
.
-
12
3)משטחים את התערובת ומגלגלים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים לעוד .
-
13
25 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.
-
14
בתאבון.
-
15
Jacqueline fadelon.
1
.
2
אופן ההכנה למלית .
3
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ופיטריות .
4
2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד לקירור.
5
אופן ההכנה לרולדה.
6
1)מבשלים את התפו"א ובטטה ומרסקים,מכניסים את הקמחים ומערבבים עד שאין גושים ,מכניסים לקירור❄ .
7
לאחר מכן את הבצים שהתערובת קרה לגמרי .
8
.
9
2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ו אופים כ 20 דק⏱.
10
ממתינים שזה מתקרר.
11
.
12
3)משטחים את התערובת ומגלגלים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים לעוד .
13
25 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.
14
בתאבון.
15
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים