אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

924
צפיות

רולדת תפו"א בטטה במילוי פטריות וגמבה

המתכון של
רולדת תפו"א בטטה במילוי פטריות וגמבה

טעים מילה שלי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • רולדת תפו"א ובטטה
  • במילוי פטריות,בצל וגבבה
  • מצרכים הדרושים לרולדה
  • 350 גרם תפו"א
  • 450 גרם בטטה
  • 1כף קמח
  • 4 כפות קמח תפו"א
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח רגיל
  • 1 כף וחצי אבקת בצל
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 1בצל קצוץ
  • 1 גמבה קצוצה
  • 1 קופסת פטריות קצוצות
  • 1 כף אבקת בצל
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 1 כפית דבש
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    אופן ההכנה למלית .


  • 3

    1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ופיטריות .


  • 4

    2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד לקירור.


  • 5

    אופן ההכנה לרולדה.


  • 6

    1)מבשלים את התפו"א ובטטה ומרסקים,מכניסים את הקמחים ומערבבים עד שאין גושים ,מכניסים לקירור❄ .


  • 7

    לאחר מכן את הבצים שהתערובת קרה לגמרי .


  • 8

    .


  • 9

    2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ו אופים כ 20 דק⏱.


  • 10

    ממתינים שזה מתקרר.


  • 11

    .


  • 12

    3)משטחים את התערובת ומגלגלים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים לעוד .


  • 13

    25 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.


  • 14

    בתאבון.


  • 15

    Jacqueline fadelon.


1

.


2

אופן ההכנה למלית .


3

1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ופיטריות .


4

2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד לקירור.


5

אופן ההכנה לרולדה.


6

1)מבשלים את התפו"א ובטטה ומרסקים,מכניסים את הקמחים ומערבבים עד שאין גושים ,מכניסים לקירור❄ .


7

לאחר מכן את הבצים שהתערובת קרה לגמרי .


8

.


9

2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ו אופים כ 20 דק⏱.


10

ממתינים שזה מתקרר.


11

.


12

3)משטחים את התערובת ומגלגלים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים לעוד .


13

25 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש.


14

בתאבון.


15

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים