לןגן

רולדת תפו"א בטטה במילוי פטריות וגמבה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/06/2017 | 11:14
רולדת תפו"א בטטה במילוי פטריות וגמבה

תקציר המתכון: טעים מילה שלי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה למלית

  2. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה ופיטריות

  3. 2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עוד 5 דק⏱ ושמים בצד לקירור

  4. אופן ההכנה לרולדה

  5. 1)מבשלים את התפו"א ובטטה ומרסקים,מכניסים את הקמחים ומערבבים עד שאין גושים ,מכניסים לקירור❄

  6. לאחר מכן את הבצים שהתערובת קרה לגמרי

  7. 2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ו אופים כ 20 דק⏱

  8. ממתינים שזה מתקרר

  9. 3)משטחים את התערובת ומגלגלים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים לעוד

  10. 25 דק⏱עד להזהבה ואפשר להגיש

  11. בתאבון

  12. Jacqueline fadelon