אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

9,625
צפיות

ניוקי מוקפץ עם ברוקולי, פטריות ובטטה

המתכון של
ניוקי מוקפץ עם ברוקולי, פטריות ובטטה

קלי קלות להכנה, טעים בטירוף ומרשים להגשה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 1 חב' ניוקי (אפשר להשתמש גם בניוקי ללא גלוטן)
  • 2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 קופסת פטריות שימורים חתוכות או סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות
  • 1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום כתוש
  • פרחי ברוקולי מופשרים משקית סנפרוסט חתוכים גס
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • קורט מלח,מעט פלפל
  • כף רוטב פסטו קנוי או ביתי
  • 1 כף שמן זית לזילוף על המנה המוכנה
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות.


  • 2

    בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה..


  • 3

    מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים..


  • 4

    מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת..


  • 5

    מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל.


  • 6

    מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'..


  • 7

    מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו..


  • 8

    מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!.


1

מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות.


2

בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה..


3

מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים..


4

מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת..


5

מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל.


6

מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'..


7

מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו..


8

מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים