- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
1 חב' ניוקי (אפשר להשתמש גם בניוקי ללא גלוטן)
-
2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
-
-
1 קופסת פטריות שימורים חתוכות או סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות
-
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
-
-
פרחי ברוקולי מופשרים משקית סנפרוסט חתוכים גס
-
-
-
כף רוטב פסטו קנוי או ביתי
-
1 כף שמן זית לזילוף על המנה המוכנה
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות.
-
2
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה..
-
3
מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים..
-
4
מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת..
-
5
מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל.
-
6
מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'..
-
7
מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו..
-
8
מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!.
1
מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות.
2
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה..
3
מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים..
4
מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת..
5
מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל.
6
מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'..
7
מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו..
8
מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים