לןגן

ניוקי מוקפץ עם ברוקולי, פטריות ובטטה

מאת: אורית לוי, פורסם: 21/06/2017 | 01:54
ניוקי מוקפץ עם ברוקולי, פטריות ובטטה

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, טעים בטירוף ומרשים להגשה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות

  2. בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה.

  3. מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים.

  4. מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת.

  5. מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל

  6. מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'.

  7. מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו.

  8. מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!