תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, טעים בטירוף ומרשים להגשה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מבשלים את הניוקי הקנוי לפי ההוראות
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה.
מוסיפים את השום כתוש, פטריות ובטטה. זורים מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 10 דק' עד שהבטטה מתרככת.
מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומתבלים עם א. מרק עוף + מלח + פלפל
מערבבים ומטגנים עוד 5 דק'.
מוסיפים את הניוקי המבושל, מערבבים ומוסיפים את הפסטו.
מורידים מהאש, מזלפים כף שמן זית, מערבבים וטורפים!