אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

9,453
צפיות

טורטיה במילוי בטטה ופטריות בציפוי קריספי

המתכון של
טורטיה במילוי בטטה ופטריות בציפוי קריספי

מהדרין למנה ראשונה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • טורטיה במילוי בטטה ופטריות🌮🍠🍄
  • מצרכים הדרושים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 בטטה בינונית
  • 1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
  • חתוכה לקוביות קטנות
  • חצי גמבה קצוץ דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף אבקת פטריות
  • 1 כף אבקת בצל
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • לטיגון
  • קמח
  • ביצה
  • פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה.


  • 3

    כ5 דק⏱ .


  • 4

    2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.


  • 5

    3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .


  • 6

    4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .


  • 7

    5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום .


  • 8

    6) מטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילה .


1

.


2

1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה.


3

כ5 דק⏱ .


4

2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.


5

3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .


6

4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .


7

5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום .


8

6) מטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים