אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,036
צפיות

מקלובה חגיגית שלי

המתכון של
מקלובה חגיגית שלי

תוספת לכל מנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון 📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • מקלובה חגיגית של ז'קלין
  • מצרכים הדרושים
  • 1 כוס אורז בסמטי מבושל
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 גזר חתוך לרצועות דקות וקטנות
  • 3 ראשי שום טריים קצוצים
  • 1 חבילת ערמונים קצוצים
  • 1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
  • 1כוס צימוקים
  • 1 כוס צנוברים
  • 1 חציל חתוך לרצועות דקות לאורך
  • 1 בטטה בינוני
  • 1 תפו"א בינוני
  • 1 כפית תבלין על האש
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית רס על חנות
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי ,מכניסים את הגזר, ערמונים פטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד 5 דק ⏱.


  • 2

    2) את כל התערובת מערבבים עם האורז ושמים בצד .


  • 3

    3) מטגנים את ה תפו"א ובטטה ומסדרים אותם בעיגול בתחתית הסיר מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.


  • 4

    4) מטגנים את החצילים וגם אותם מסדרים סביב.


  • 5

    5) שופכים את התערובת האורז ודואגים שהחצילים לא יפלו .


  • 6

    6) שופכים 1 1/2 כוס מים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ90 דק⏱.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי ,מכניסים את הגזר, ערמונים פטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד 5 דק ⏱.


2

2) את כל התערובת מערבבים עם האורז ושמים בצד .


3

3) מטגנים את ה תפו"א ובטטה ומסדרים אותם בעיגול בתחתית הסיר מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.


4

4) מטגנים את החצילים וגם אותם מסדרים סביב.


5

5) שופכים את התערובת האורז ודואגים שהחצילים לא יפלו .


6

6) שופכים 1 1/2 כוס מים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ90 דק⏱.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים