לןגן

טורטיה במילוי בטטה ופטריות בציפוי קריספי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/05/2017 | 17:07
טורטיה במילוי בטטה ופטריות בציפוי קריספי

תקציר המתכון: מהדרין למנה ראשונה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה

  2. כ5 דק⏱

  3. 2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

  4. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

  5. 4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

  6. 5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום

  7. 6) מטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילה