לןגן

מקלובה חגיגית שלי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/05/2017 | 22:13
מקלובה חגיגית שלי

תקציר המתכון: תוספת לכל מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי ,מכניסים את הגזר, ערמונים פטריות ותבלינים וממשיכים לטגן לעוד 5 דק ⏱

  2. 2) את כל התערובת מערבבים עם האורז ושמים בצד

  3. 3) מטגנים את ה תפו"א ובטטה ומסדרים אותם בעיגול בתחתית הסיר מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות

  4. 4) מטגנים את החצילים וגם אותם מסדרים סביב

  5. 5) שופכים את התערובת האורז ודואגים שהחצילים לא יפלו

  6. 6) שופכים 1 1/2 כוס מים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ90 דק⏱