- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 בטטה מבושלת ומרוסק+ 2כפות קמח
-
לטיגון
-
-
-
פירורי פנקו עם קצת שומשום
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את כל הירקות עד להזהבה ומכניסים את התבלינים ומטגנים לעוד 5 דק .
-
2
מכניסים לקירור ❄ל15 דק עד שזה מתקרר לגמרי.
-
3
לוקחים קצת כמות של הפירה בכף היד ושמים כפית בערך במרכז ויוצרים כדור ומגלגלים בקמח.
-
4
מחממים מחבת טפלון שמן וטובלים בביצה ומגלגלים בפירורי פנקו ומטגנים עד להזהבה .
-
5
בהצלחה!!!!.
-
6
Bonne appeti 🍴.
1
מטגנים את כל הירקות עד להזהבה ומכניסים את התבלינים ומטגנים לעוד 5 דק .
2
מכניסים לקירור ❄ל15 דק עד שזה מתקרר לגמרי.
3
לוקחים קצת כמות של הפירה בכף היד ושמים כפית בערך במרכז ויוצרים כדור ומגלגלים בקמח.
4
מחממים מחבת טפלון שמן וטובלים בביצה ומגלגלים בפירורי פנקו ומטגנים עד להזהבה .
5
בהצלחה!!!!.
6
Bonne appeti 🍴.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים