הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעם מיוחד, טעם של פריז
אופן ההכנת הבלילה הקרפים : מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.
שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
אופן ההכנה למילוי : מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות .
מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים❄.
פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים.
מגלגלים אותם בקמח .
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק.