לןגן

קרפ צרפתי במילוי פטריות וערמונים ומטוגן בפירורי לחם מוזהבים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/05/2017 | 18:20
קרפ צרפתי במילוי פטריות וערמונים ומטוגן בפירורי לחם מוזהבים

תקציר המתכון: טעם מיוחד, טעם של פריז

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הבלילה הקרפים : מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה

  2. שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה

  3. אופן ההכנה למילוי : מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות

  4. מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים❄

  5. פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים

  6. מגלגלים אותם בקמח

  7. טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק