תקציר המתכון: טעם מיוחד, טעם של פריז
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנת הבלילה הקרפים : מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה
שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה
אופן ההכנה למילוי : מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות
מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים❄
פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים
מגלגלים אותם בקמח
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק