180 גר גבינה צפתית או בולגרית - תלוי כמה מלוח רוצים
20 גר' גבינה צהובה מגוררת טל עמק או אחרת
1 ביצה
רוטב פטריות
1 סלסלת פטריות שמפניון
1 בצל
1/2 מיכל שמנת להקצפה 38% או יותר תלוי במידת סמיכות הרוטב
אופן ההכנה
1
בצק : לערבב את כל מרכיבי הבצק. מתקבל בצק רך וגמיש שנעים לעבוד אתו..
2
מילוי: לערבב את כל מרכיבי המילוי..
3
רוטב פטריות : להזהיב בצל, להוסיף את הפטריות החתוכות. להמשיך לטגן עד שהפטריות רכות. להוסיף את השמנת ולהמשיך ולבשל כ- 5 עד 10 דקות, עד שנוצר רוטב (לא סמיך מדי)..
4
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס שתית מים ולמלא אותם בתערובת הגבינות. סוגרים אותם לחצי סהר ולעיגול..
5
להכניס את הכסונים לסיר מים שרתחו. להוסיף למים מלח ושמן. הכסונים מוכנים כשהם צפים על המים..
6
אני מכינה אותם בזמני הפנוי, ומקפיאה אותם. כשרוצים להשתמש בהם להוציא אותם מההקפאה ישר לסיר עם המים הרותחים..
1
בצק : לערבב את כל מרכיבי הבצק. מתקבל בצק רך וגמיש שנעים לעבוד אתו..
2
מילוי: לערבב את כל מרכיבי המילוי..
3
רוטב פטריות : להזהיב בצל, להוסיף את הפטריות החתוכות. להמשיך לטגן עד שהפטריות רכות. להוסיף את השמנת ולהמשיך ולבשל כ- 5 עד 10 דקות, עד שנוצר רוטב (לא סמיך מדי)..
4
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס שתית מים ולמלא אותם בתערובת הגבינות. סוגרים אותם לחצי סהר ולעיגול..
5
להכניס את הכסונים לסיר מים שרתחו. להוסיף למים מלח ושמן. הכסונים מוכנים כשהם צפים על המים..
6
אני מכינה אותם בזמני הפנוי, ומקפיאה אותם. כשרוצים להשתמש בהם להוציא אותם מההקפאה ישר לסיר עם המים הרותחים..