לןגן

קלסונס גבינה ופטריות

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/02/2017 | 19:48
קלסונס גבינה ופטריות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי

רוטב פטריות

אופן הכנה

  1. בצק : לערבב את כל מרכיבי הבצק. מתקבל בצק רך וגמיש שנעים לעבוד אתו.

  2. מילוי: לערבב את כל מרכיבי המילוי.

  3. רוטב פטריות : להזהיב בצל, להוסיף את הפטריות החתוכות. להמשיך לטגן עד שהפטריות רכות. להוסיף את השמנת ולהמשיך ולבשל כ- 5 עד 10 דקות, עד שנוצר רוטב (לא סמיך מדי).

  4. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס שתית מים ולמלא אותם בתערובת הגבינות. סוגרים אותם לחצי סהר ולעיגול.

  5. להכניס את הכסונים לסיר מים שרתחו. להוסיף למים מלח ושמן. הכסונים מוכנים כשהם צפים על המים.

  6. אני מכינה אותם בזמני הפנוי, ומקפיאה אותם. כשרוצים להשתמש בהם להוציא אותם מההקפאה ישר לסיר עם המים הרותחים.