הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהארטישוק ממולא בשר ברוטב עגבניות עם תפןחי אדמה ואפונה רך ונימוח..
לערבב את מרכיבי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה...
את תחתיות הארטישוק להפשיר לשים בקערה עם לימון ומים לחצי שעה לסנן...
לעשות קציצות למלא את התחתיות..
לטבול בקמח וביצה ולטגן...
לרוטב..
להזהיב בצל קצוץ במעט שמן...
להוסיף את השום ולערבב...
להוסיף עגבניות ורסק ותבלינים..
לכסות במים לבשל רבע שעה...
להוסיף תפוחי אדמה ואפונה ואת התחתיות עם חסר מים להוסיף..
לבשל 40 דקות על להבה נמוכה..
או עד להתרככות..