ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
-
קמח לציפוי ראשוני של השניצלים
-
לבלילה
-
-
-
-
-
-
-
-
טורפים את הכל היטב לבלילה אחידה.
-
לציפוי
-
2 כוסות פרורי פנקו יפניים בטעם גריל
-
-
אפשר כמובן להשתמש בפרורי לחם מתובלים.
אופן ההכנה
-
1
מכינים את השניצלים, אני לא אוהבת את השניצל עבה לכן עם פשיט שניצלים קצת משטחת אותם..
-
2
לוקחים צלחת ושמים בה קצת קמח, .
-
3
עוטפים את השניצלים בשכבה דקה של קמח זה סופג את כל הנוזלים של השניצל ושומר על עסיסיות שלא יתייבש וכך הביצה נספגת יותר טוב בשניצל..
-
4
טובלים בבלילה של הביצים ומצפים בפרורי פנקו..
-
5
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים..
-
6
אפשר ומומלץ להגיש יחד עם ספגטי..
-
7
אחלה ארוחה שכל ילד ישמח לקבל❤.
-
8
כמובן שאפשר עם ציפס וקטשופ ועוד....
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מכינים את השניצלים, אני לא אוהבת את השניצל עבה לכן עם פשיט שניצלים קצת משטחת אותם..
2
לוקחים צלחת ושמים בה קצת קמח, .
3
עוטפים את השניצלים בשכבה דקה של קמח זה סופג את כל הנוזלים של השניצל ושומר על עסיסיות שלא יתייבש וכך הביצה נספגת יותר טוב בשניצל..
4
טובלים בבלילה של הביצים ומצפים בפרורי פנקו..
5
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים..
6
אפשר ומומלץ להגיש יחד עם ספגטי..
7
אחלה ארוחה שכל ילד ישמח לקבל❤.
8
כמובן שאפשר עם ציפס וקטשופ ועוד....
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים