לןגן

ארטישוק ממולא בשר עם תפוחי אדמה ואפונה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 08/03/2019 | 19:38
ארטישוק ממולא בשר עם תפוחי אדמה ואפונה

תקציר המתכון: ארטישוק ממולא בשר ברוטב עגבניות עם תפןחי אדמה ואפונה רך ונימוח..

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה..

  2. את תחתיות הארטישוק להפשיר לשים בקערה עם לימון ומים לחצי שעה לסנן..

  3. לעשות קציצות למלא את התחתיות.

  4. לטבול בקמח וביצה ולטגן..

  5. לרוטב.

  6. להזהיב בצל קצוץ במעט שמן..

  7. להוסיף את השום ולערבב..

  8. להוסיף עגבניות ורסק ותבלינים.

  9. לכסות במים לבשל רבע שעה..

  10. להוסיף תפוחי אדמה ואפונה ואת התחתיות עם חסר מים להוסיף.

  11. לבשל 40 דקות על להבה נמוכה.

  12. או עד להתרככות.