את תפוחי האדמה לשטוף היטב, לחתוך לקוביות קטנות ולהניח על מגבת לייבוש.
2
לחמם שמן עמוק ולטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה.
3
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
4
לחמם תנור על 180 מעלות.
5
בסיר נפרד להמיס את החמאה, להוסיף את רוטב הצ'ילי, שמנת מתוקה/שמנת לבישול, מלח ופלפל שחור ולבשל על אש בינונית מספר דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה של הרוטב.
6
להניח את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אלומיניום או בתבנית פיירקס, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב מעט ולהכניס לתנור לכחצי שעה.
7
לפזר שומשום ובתיאבון!.
1
את תפוחי האדמה לשטוף היטב, לחתוך לקוביות קטנות ולהניח על מגבת לייבוש.
2
לחמם שמן עמוק ולטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה.
3
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
4
לחמם תנור על 180 מעלות.
5
בסיר נפרד להמיס את החמאה, להוסיף את רוטב הצ'ילי, שמנת מתוקה/שמנת לבישול, מלח ופלפל שחור ולבשל על אש בינונית מספר דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה של הרוטב.
6
להניח את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אלומיניום או בתבנית פיירקס, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב מעט ולהכניס לתנור לכחצי שעה.