אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

3,102
צפיות

בורקס בשר עם צנוברים

המתכון של
בורקס בשר עם צנוברים

מתכון מומלץ של איציק שלמה

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת בצק פילאס- למרוח שמן זית בצד המילוי.
  • 500 גרם בשר טחון (צוואר או שפונדרה)
  • 3 בצלים קצוצים דק.
  • 1 פלפל ירוק חריף.
  • 1 כפית כמון
  • מעט קינמון.
  • קורט אגוז מוסקט.
  • 1/2 כפית בהרט
  • מלח ופלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים
  • 1 חציל קלוי בגז.
  • חלמון ביצה
  • שומשום.
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים הבצל עד להזהבה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס..


  • 2

    מוסיפים הבשר ומפוררים למניעת גושים..


  • 3

    מוסיפים: כמון,מוסקט,מלח,צנוברים-קולים עוד כ 5 דקות ומורידים מהאש..


  • 4

    מוסיפים לתערובת את החציל הקלוי והקצוץ,והפלפל החריף ומתקנים תיבול..


  • 5

    פותחים את הבצק ,מורשים שמן זית על צד המילוי..


  • 6

    ממלאים בתערובת ,מגלגלים, סוגרים היטב וחורצים חריצים עם סכין..


  • 7

    מורחים חלמון ומפזרים שומשום..


  • 8

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות,מורידים ל 180 מעלות עד להזהבה יפה.


1

מטגנים הבצל עד להזהבה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס..


2

מוסיפים הבשר ומפוררים למניעת גושים..


3

מוסיפים: כמון,מוסקט,מלח,צנוברים-קולים עוד כ 5 דקות ומורידים מהאש..


4

מוסיפים לתערובת את החציל הקלוי והקצוץ,והפלפל החריף ומתקנים תיבול..


5

פותחים את הבצק ,מורשים שמן זית על צד המילוי..


6

ממלאים בתערובת ,מגלגלים, סוגרים היטב וחורצים חריצים עם סכין..


7

מורחים חלמון ומפזרים שומשום..


8

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות,מורידים ל 180 מעלות עד להזהבה יפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים