הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמפרידים את הרגל של הפטריה ומקלפים את הפטריות ושמים בקערה את הפטריות והרגלים של הפטריות ומפזרים עליהם מלח, פלפל שחור ואורגנו ונותנים להם לנוח חצי שעה ומערבבים מדי פעם.
מפזרים עליהם כף קמח.
טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם מתובלים בתבלינים שאוהבים (מלח, פלפל שחור, שומשום, פלפל סודני, פפריקה מתוקה/חריפה ועוד).
מחממים סיר עם שמן ומטגנים היטב מכל הצדדים .
מגישים עם צילי מתוק/חריף.