לןגן

בורקס בשר עם צנוברים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 29/08/2022 | 12:42
בורקס בשר עם צנוברים

תקציר המתכון: מתכון מומלץ של איציק שלמה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים הבצל עד להזהבה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס.

  2. מוסיפים הבשר ומפוררים למניעת גושים.

  3. מוסיפים: כמון,מוסקט,מלח,צנוברים-קולים עוד כ 5 דקות ומורידים מהאש.

  4. מוסיפים לתערובת את החציל הקלוי והקצוץ,והפלפל החריף ומתקנים תיבול.

  5. פותחים את הבצק ,מורשים שמן זית על צד המילוי.

  6. ממלאים בתערובת ,מגלגלים, סוגרים היטב וחורצים חריצים עם סכין.

  7. מורחים חלמון ומפזרים שומשום.

  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות,מורידים ל 180 מעלות עד להזהבה יפה