ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים
-
-
-
-
2 עגבניות פרוסות לפרוסות דקות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לפעמים צריך יותר, הטחינה צריכה להיות נוזלית
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים את התנור ל 180 מעלות ומשמנים בשמן זית תבנית 20 ס"מ עגולה..
-
2
מטגנים במחבת בצל בשמן זית עד להזהבה..
-
3
מוסיפים שום ותבלינים ומטגנים קלות..
-
4
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מסירים מהאש..
-
5
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה, משטחים ומהדקים היטב..
-
6
מניחים פרוסות עגבנייה על הבשר ושופכים בעדינות את הטחינה, כך שהיא תכסה את כל התבשיל..
-
7
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד שהטחינה מקרימה..
-
8
מוציאים מהתנור, מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד..
1
מחממים את התנור ל 180 מעלות ומשמנים בשמן זית תבנית 20 ס"מ עגולה..
2
מטגנים במחבת בצל בשמן זית עד להזהבה..
3
מוסיפים שום ותבלינים ומטגנים קלות..
4
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מסירים מהאש..
5
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה, משטחים ומהדקים היטב..
6
מניחים פרוסות עגבנייה על הבשר ושופכים בעדינות את הטחינה, כך שהיא תכסה את כל התבשיל..
7
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד שהטחינה מקרימה..
8
מוציאים מהתנור, מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים