אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

899
צפיות

אערוק עירקי

המתכון של
אערוק עירקי

קציצות עם ירק ותפו"א שאוכלים בשבת בבוקר

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה פטרוזיליה
  • 4 תפו"א
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 6 גבעולי בצל ירוק
  • גבעולי כרפס
  • 3 ביצים
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית קארי
  • פלפל שחור
  • כפית כורכום
  • שמן קנולה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח מצה
אופן ההכנה
  • 1

    במעבד מזון קוצצים את הפטרוזיליה, הכרפס והבצל הירוק מעבירים לקערה..


  • 2

    שמים במעבד מזון את הבצל והשום וקוצצים סוחטים את הבצל ומעבירים לקערה..


  • 3

    מגרדים את תפו"א בפומפיה גסה סוחטים ומוסיפים לקערה..


  • 4

    מוסיפים את התבלינים מערבבים, הביצים, השמן וקמח מצה מערבבים היטב לתערובת אחידה, הבלילה צריכה להיות אחידה ולא נוזלית מידי..


  • 5

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות, ניתן ליצור את הקציצות ידני או עם כף..


  • 6

    שמים במגבת נייר לספיגת עודפי השמן..


  • 7

    אוכלים עם סלט ירקות טרי.


1

במעבד מזון קוצצים את הפטרוזיליה, הכרפס והבצל הירוק מעבירים לקערה..


2

שמים במעבד מזון את הבצל והשום וקוצצים סוחטים את הבצל ומעבירים לקערה..


3

מגרדים את תפו"א בפומפיה גסה סוחטים ומוסיפים לקערה..


4

מוסיפים את התבלינים מערבבים, הביצים, השמן וקמח מצה מערבבים היטב לתערובת אחידה, הבלילה צריכה להיות אחידה ולא נוזלית מידי..


5

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות, ניתן ליצור את הקציצות ידני או עם כף..


6

שמים במגבת נייר לספיגת עודפי השמן..


7

אוכלים עם סלט ירקות טרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים