חותכים בצל לקוביות מחממים מחבת עם שמן זית מכניסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ,.
1
מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים גם אותו מוסיפים את התבלינים ומטגנים עד שמצטמצמים הנוזלים מוסיפים את הכוסברה והסלרי .
2
כשזה מעט מתקרר לוקחים טורטיה שמים בשר בתחתית הטורטיה ומגלגלים במידה ורוצים בפיתה מכניסים את הבשר לתוך הפיתה במחבת פסים שמים שמן זית ומכניסים את הטורטיה / פיתה כ2 3 דק מכל צד מגישים עם סלט ירקות מרענן וטחינה ובתאבון.
0
חותכים בצל לקוביות מחממים מחבת עם שמן זית מכניסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ,.
1
מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים גם אותו מוסיפים את התבלינים ומטגנים עד שמצטמצמים הנוזלים מוסיפים את הכוסברה והסלרי .
2
כשזה מעט מתקרר לוקחים טורטיה שמים בשר בתחתית הטורטיה ומגלגלים במידה ורוצים בפיתה מכניסים את הבשר לתוך הפיתה במחבת פסים שמים שמן זית ומכניסים את הטורטיה / פיתה כ2 3 דק מכל צד מגישים עם סלט ירקות מרענן וטחינה ובתאבון.