לןגן

אערוק עירקי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/04/2021 | 17:44
אערוק עירקי

תקציר המתכון: קציצות עם ירק ותפו"א שאוכלים בשבת בבוקר

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון קוצצים את הפטרוזיליה, הכרפס והבצל הירוק מעבירים לקערה.

  2. שמים במעבד מזון את הבצל והשום וקוצצים סוחטים את הבצל ומעבירים לקערה.

  3. מגרדים את תפו"א בפומפיה גסה סוחטים ומוסיפים לקערה.

  4. מוסיפים את התבלינים מערבבים, הביצים, השמן וקמח מצה מערבבים היטב לתערובת אחידה, הבלילה צריכה להיות אחידה ולא נוזלית מידי.

  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות, ניתן ליצור את הקציצות ידני או עם כף.

  6. שמים במגבת נייר לספיגת עודפי השמן.

  7. אוכלים עם סלט ירקות טרי