אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

10,332
צפיות

ריבועי בצק עלים במילוי בשר טחון וצנוברים

המתכון של
ריבועי בצק עלים במילוי בשר טחון וצנוברים

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חב ריבועי בצק עלים מופשרים מס שעות במקרר
  • 1 בצל קצוץ
  • סלסלה פטריות טריות
  • 300 גר בשר טחון עם 30 גר שומן כבש(לא חובה אבל משדרג)
  • חופן צנוברים קלויים
  • שקית רוטב פטריות
  • מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות
  • 1 חלבון
  • שומשום וקצח
  • כף שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .


  • 2

    לתבל מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות .


  • 3

    להוסיף חופן צנוברים .


  • 4

    לצנן את התערובת .


  • 5

    לפתוח את הבצק לא לרדד.


  • 6

    לחרוץ עם סכין (לא עד הסוף) מארבע פינותת.


  • 7

    למלא עם כפית כל מרובע של בצק ולהדק מארבע קצוות בחיבור.


  • 8

    למרוח חלבון עם 2 כפות שמן, לפזר שומשום וקצח .


  • 9

    לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב.


  • 10

    רוטב פטריות - להקפיץ עם כף שמן זית 1 שן שום כתוש .


  • 11

    להוסיף פטריות חתוכות .


  • 12

    להוסיף 1 שקית רוטב פטריות +1 כוס מים לערבב ולצקת על הפטריות .


  • 13

    להנמיך עד שהרוטב מתחיל להסמיך. .


1

לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .


2

לתבל מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות .


3

להוסיף חופן צנוברים .


4

לצנן את התערובת .


5

לפתוח את הבצק לא לרדד.


6

לחרוץ עם סכין (לא עד הסוף) מארבע פינותת.


7

למלא עם כפית כל מרובע של בצק ולהדק מארבע קצוות בחיבור.


8

למרוח חלבון עם 2 כפות שמן, לפזר שומשום וקצח .


9

לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב.


10

רוטב פטריות - להקפיץ עם כף שמן זית 1 שן שום כתוש .


11

להוסיף פטריות חתוכות .


12

להוסיף 1 שקית רוטב פטריות +1 כוס מים לערבב ולצקת על הפטריות .


13

להנמיך עד שהרוטב מתחיל להסמיך. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים