אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

8,746
צפיות

טורטיות במילוי סינטה וירקות מוקפצים

המתכון של
טורטיות במילוי סינטה וירקות מוקפצים

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר סינטה
  • 2 חצילים פרוסים
  • 2 חב טורטיות
  • 4 גמבות
  • סלסלה פטריות טריות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 3 בצלים
  • מלח, פלפל, רוטב סויה
  • רוטב טריאקי
  • חסה
אופן ההכנה
  • 1

    את הסינטה לחתוך לרצועות דקות.


  • 2

    גמבות לקלות על הגז ולנקות מקליפה לחתוך לרצועות .


  • 3

    פטריות טריות חתוכות .


  • 4

    בצלים לרצועות .


  • 5

    שום קצוץ.


  • 6

    את החצילים להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור שחומם מראש 220 מעלות .


  • 7

    לאפות, לחתוך לרצועות .


  • 8

    עם כף שמן לטגן את הבצלים לשקיפות .


  • 9

    להוסיף שום קצוץ .


  • 10

    את הפטריות, הפלפלים הקלויים וחצילים .


  • 11

    לתבל-מלח, פלפל, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי להקפיץ 5 דקות להוריד מהגז.


  • 12

    עם כף שמן להקפיץ את הסינטה 3 דקות מכל צד .


  • 13

    להוסיף את התערובת לווק.


  • 14

    לעוד 5 דקות לספיגת טעמים .


  • 15

    לקחת טורטיה להניח על מחבת פסים חם ללא שמן.


  • 16

    דקה כל צד.


  • 17

    להניח חסה על הטורטיה .


  • 18

    ומעל את התערובת .


  • 19

    לגלגל ולחצות ל-2 .


1

את הסינטה לחתוך לרצועות דקות.


2

גמבות לקלות על הגז ולנקות מקליפה לחתוך לרצועות .


3

פטריות טריות חתוכות .


4

בצלים לרצועות .


5

שום קצוץ.


6

את החצילים להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור שחומם מראש 220 מעלות .


7

לאפות, לחתוך לרצועות .


8

עם כף שמן לטגן את הבצלים לשקיפות .


9

להוסיף שום קצוץ .


10

את הפטריות, הפלפלים הקלויים וחצילים .


11

לתבל-מלח, פלפל, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי להקפיץ 5 דקות להוריד מהגז.


12

עם כף שמן להקפיץ את הסינטה 3 דקות מכל צד .


13

להוסיף את התערובת לווק.


14

לעוד 5 דקות לספיגת טעמים .


15

לקחת טורטיה להניח על מחבת פסים חם ללא שמן.


16

דקה כל צד.


17

להניח חסה על הטורטיה .


18

ומעל את התערובת .


19

לגלגל ולחצות ל-2 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים