ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את הסינטה לחתוך לרצועות דקות.
-
2
גמבות לקלות על הגז ולנקות מקליפה לחתוך לרצועות .
-
3
פטריות טריות חתוכות .
-
4
בצלים לרצועות .
-
5
שום קצוץ.
-
6
את החצילים להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור שחומם מראש 220 מעלות .
-
7
לאפות, לחתוך לרצועות .
-
8
עם כף שמן לטגן את הבצלים לשקיפות .
-
9
להוסיף שום קצוץ .
-
10
את הפטריות, הפלפלים הקלויים וחצילים .
-
11
לתבל-מלח, פלפל, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי להקפיץ 5 דקות להוריד מהגז.
-
12
עם כף שמן להקפיץ את הסינטה 3 דקות מכל צד .
-
13
להוסיף את התערובת לווק.
-
14
לעוד 5 דקות לספיגת טעמים .
-
15
לקחת טורטיה להניח על מחבת פסים חם ללא שמן.
-
16
דקה כל צד.
-
17
להניח חסה על הטורטיה .
-
18
ומעל את התערובת .
-
19
לגלגל ולחצות ל-2 .
1
את הסינטה לחתוך לרצועות דקות.
2
גמבות לקלות על הגז ולנקות מקליפה לחתוך לרצועות .
3
פטריות טריות חתוכות .
4
בצלים לרצועות .
5
שום קצוץ.
6
את החצילים להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור שחומם מראש 220 מעלות .
7
לאפות, לחתוך לרצועות .
8
עם כף שמן לטגן את הבצלים לשקיפות .
9
להוסיף שום קצוץ .
10
את הפטריות, הפלפלים הקלויים וחצילים .
11
לתבל-מלח, פלפל, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב טריאקי להקפיץ 5 דקות להוריד מהגז.
12
עם כף שמן להקפיץ את הסינטה 3 דקות מכל צד .
13
להוסיף את התערובת לווק.
14
לעוד 5 דקות לספיגת טעמים .
15
לקחת טורטיה להניח על מחבת פסים חם ללא שמן.
16
דקה כל צד.
17
להניח חסה על הטורטיה .
18
ומעל את התערובת .
19
לגלגל ולחצות ל-2 .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים