הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפרוס את החציל לאורך.
עם הקליפה עובי חצי ס"מ .
להניח על מסננת עם מעט מלח גס שעה .
לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות .
להוסיף את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
לתבל-מלח דק, פלפל, כף כמון, כף כורכום, קורט אגוז מוסקט .
להוסיף את הצנוברים הקלויים, חצי צרור כוסברה קצוצה .
על מחבת פסים חם עם כף שמן זית להניח את החצילים לאורך ולטגן 2 צדדים עד לקבלת צבע שחום בפסים .
להניח בצד.
לחמם תנור 180 מעלות .
להניח על תבנית תנור נייר אפייה משומן מעט.
למלא כל פרוסת חציל בכף גדושה מהתערובת לגלגל.
ולהניח בתבנית עם הפתח כלפי מטה .
לקחת 2 כפות טחינה גולמית .
לערבב עם מעט מים, רבע לימון סחוט, מלח, שן שום כתוש .
לטפטף מעל הגלילות ולאפות חצי שעה .
לקשט בהגשה עם כוסברה קצוצה. .