אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

30,703
צפיות

גלילות חציל במילוי בשר טחון וצנוברים

המתכון של
גלילות חציל במילוי בשר טחון וצנוברים

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • 4 חצילים
  • 1 בצל קצוץ
  • חופן צנוברים קלויים
  • מלח גס
  • צרור כוסברה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות טחינה גולמית כשר לפסח
  • לימון, שום
  • מלח דק, פלפל שחור, כף כמון, כף כורכום, קורט אגוז מוסקט
  • מחבת פסים
  • נייר אפייה
אופן ההכנה
  • 1

    לפרוס את החציל לאורך.


  • 2

    עם הקליפה עובי חצי ס"מ .


  • 3

    להניח על מסננת עם מעט מלח גס שעה .


  • 4

    לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות .


  • 5

    להוסיף את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .


  • 6

    לתבל-מלח דק, פלפל, כף כמון, כף כורכום, קורט אגוז מוסקט .


  • 7

    להוסיף את הצנוברים הקלויים, חצי צרור כוסברה קצוצה .


  • 8

    על מחבת פסים חם עם כף שמן זית להניח את החצילים לאורך ולטגן 2 צדדים עד לקבלת צבע שחום בפסים .


  • 9

    להניח בצד.


  • 10

    לחמם תנור 180 מעלות .


  • 11

    להניח על תבנית תנור נייר אפייה משומן מעט.


  • 12

    למלא כל פרוסת חציל בכף גדושה מהתערובת לגלגל.


  • 13

    ולהניח בתבנית עם הפתח כלפי מטה .


  • 14

    לקחת 2 כפות טחינה גולמית .


  • 15

    לערבב עם מעט מים, רבע לימון סחוט, מלח, שן שום כתוש .


  • 16

    לטפטף מעל הגלילות ולאפות חצי שעה .


  • 17

    לקשט בהגשה עם כוסברה קצוצה. .


1

לפרוס את החציל לאורך.


2

עם הקליפה עובי חצי ס"מ .


3

להניח על מסננת עם מעט מלח גס שעה .


4

לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות .


5

להוסיף את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .


6

לתבל-מלח דק, פלפל, כף כמון, כף כורכום, קורט אגוז מוסקט .


7

להוסיף את הצנוברים הקלויים, חצי צרור כוסברה קצוצה .


8

על מחבת פסים חם עם כף שמן זית להניח את החצילים לאורך ולטגן 2 צדדים עד לקבלת צבע שחום בפסים .


9

להניח בצד.


10

לחמם תנור 180 מעלות .


11

להניח על תבנית תנור נייר אפייה משומן מעט.


12

למלא כל פרוסת חציל בכף גדושה מהתערובת לגלגל.


13

ולהניח בתבנית עם הפתח כלפי מטה .


14

לקחת 2 כפות טחינה גולמית .


15

לערבב עם מעט מים, רבע לימון סחוט, מלח, שן שום כתוש .


16

לטפטף מעל הגלילות ולאפות חצי שעה .


17

לקשט בהגשה עם כוסברה קצוצה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים