לןגן

ריבועי בצק עלים במילוי בשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 01/11/2018 | 09:38
ריבועי בצק עלים במילוי בשר טחון וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע

  2. לתבל מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות

  3. להוסיף חופן צנוברים

  4. לצנן את התערובת

  5. לפתוח את הבצק לא לרדד

  6. לחרוץ עם סכין (לא עד הסוף) מארבע פינותת

  7. למלא עם כפית כל מרובע של בצק ולהדק מארבע קצוות בחיבור

  8. למרוח חלבון עם 2 כפות שמן, לפזר שומשום וקצח

  9. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב

  10. רוטב פטריות - להקפיץ עם כף שמן זית 1 שן שום כתוש

  11. להוסיף פטריות חתוכות

  12. להוסיף 1 שקית רוטב פטריות +1 כוס מים לערבב ולצקת על הפטריות

  13. להנמיך עד שהרוטב מתחיל להסמיך.