ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות40 מנות
- זמן הכנה3 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 3 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 40 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח.
-
2
מוסיפים את שאר חומרי הבצק חוץ מהמים ומערבבים..
-
3
מוסיפים את המים בהדרגה (יש סוגי קמח ששותים יותר מים ויש כאלו שפחות, לכן שופכים בהדרגה) ולשים עד לקבלת בצק רך..
-
4
מכסים את הבצק כדי שיתפח..
-
5
לאחר שהבצק תפח, מרפדים תבניות בנייר אפיה, יוצרים מהבצק כדורים (גדולים טיפה מכדור פינגפונג) ומניחים בתבנית. מכסים את התבניות במגבת כדי שהכדורים יתפחו..
-
6
כאשר הכדורים תפחו חממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את הכדורים.
-
7
מבשלים את התפו"א והביצים בסיר עם מים. לאחר שמתבשלים פורסים לפרוסות..
-
8
פותחים כל פריקסה, מורחים אריסה, שמים טונה, חתיכת ביצה, חתיכת תפו"א וזיתים.
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח.
2
מוסיפים את שאר חומרי הבצק חוץ מהמים ומערבבים..
3
מוסיפים את המים בהדרגה (יש סוגי קמח ששותים יותר מים ויש כאלו שפחות, לכן שופכים בהדרגה) ולשים עד לקבלת בצק רך..
4
מכסים את הבצק כדי שיתפח..
5
לאחר שהבצק תפח, מרפדים תבניות בנייר אפיה, יוצרים מהבצק כדורים (גדולים טיפה מכדור פינגפונג) ומניחים בתבנית. מכסים את התבניות במגבת כדי שהכדורים יתפחו..
6
כאשר הכדורים תפחו חממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את הכדורים.
7
מבשלים את התפו"א והביצים בסיר עם מים. לאחר שמתבשלים פורסים לפרוסות..
8
פותחים כל פריקסה, מורחים אריסה, שמים טונה, חתיכת ביצה, חתיכת תפו"א וזיתים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים