אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה3 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 3 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 2.5 כפית שמרים יבשים
  • 25 גרם שמן
  • 1 יחידה ביצה
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב קמח סוכר ושמרים.


  • 2

    ללוש יחד עם שמן ומים (להוסיף בהדרגה), להוסיף את הביצה.


  • 3

    לאחר שהתגבש לבצק מוסיפים את המלח.


  • 4

    לשים כ 10 דקות במיקסר עם וו לישה.


  • 5

    מתפיחים כשעה.


  • 6

    מחלקים ל 8 כדורים שווים, משטחים אותם בתבנית.


  • 7

    מתפיחים לעוד 45 דקות עד שעה.


  • 8

    מברישים מעל הלחמניות מים ומפזרים שומשום.


  • 9

    חימום תנור מראש ל 200 מעלות ואופים משהו כמו 15 עד 20 דקות.


1

לערבב קמח סוכר ושמרים.


2

ללוש יחד עם שמן ומים (להוסיף בהדרגה), להוסיף את הביצה.


3

לאחר שהתגבש לבצק מוסיפים את המלח.


4

לשים כ 10 דקות במיקסר עם וו לישה.


5

מתפיחים כשעה.


6

מחלקים ל 8 כדורים שווים, משטחים אותם בתבנית.


7

מתפיחים לעוד 45 דקות עד שעה.


8

מברישים מעל הלחמניות מים ומפזרים שומשום.


9

חימום תנור מראש ל 200 מעלות ואופים משהו כמו 15 עד 20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים