ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2.5 עד 3 כוסות מים פושרים כוס מידה.
-
-
-
ביצה שמהולה במים וכפית סוכר..
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב שמרים עם הקמח...
-
2
להוסיף את יתר החומרים מלבד המלח והמים...
-
3
להוסיך את המים לאט וללוש על מהירות נמוכה...
-
4
כשממתגבש לבצק להוסיך את המלח...
-
5
להגביר למהירות בינונית וללוש 10 דקות לבצק רך וקצת דביק...
-
6
להוציא למשטח עבודה ללוש עוד קצת ביד...
-
7
לכדרר לכדור יפה לשמן ולכסות עם נילון ומגבת...
-
8
התפחה שעה או עד הכפלת הנפח...
-
9
להוריד אויר עוד התפחה של חצי שעה...
-
10
לעשות צורות ועוד התפחה של חצי שעה...
-
11
למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר...
-
12
180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה...
-
13
חשוב לא לייבש...
-
14
להוציא על רשת ולכסות במגבת...
-
15
להכנת לחמניות.
-
16
לחלק כל כדור ל100 גרם.
-
17
ולאפות כפי שרשום במתכון.
1
לערבב שמרים עם הקמח...
2
להוסיף את יתר החומרים מלבד המלח והמים...
3
להוסיך את המים לאט וללוש על מהירות נמוכה...
4
כשממתגבש לבצק להוסיך את המלח...
5
להגביר למהירות בינונית וללוש 10 דקות לבצק רך וקצת דביק...
6
להוציא למשטח עבודה ללוש עוד קצת ביד...
7
לכדרר לכדור יפה לשמן ולכסות עם נילון ומגבת...
8
התפחה שעה או עד הכפלת הנפח...
9
להוריד אויר עוד התפחה של חצי שעה...
10
לעשות צורות ועוד התפחה של חצי שעה...
11
למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר...
12
180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה...
13
חשוב לא לייבש...
14
להוציא על רשת ולכסות במגבת...
15
להכנת לחמניות.
16
לחלק כל כדור ל100 גרם.
17
ולאפות כפי שרשום במתכון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים